DINER

Primi, letterlijk vertaald: ‘eerste’ – do we have to say more?
Kies verschillende gerechten en deel met je geliefden aan tafel.

PRIMI

ORECCHIETTE ALLA BOLOGNESE  9
Orecchiette pasta, bolognesesaus, schuim van Parmezaanse kaas

RIGATONI ALLA VODKA 9  V  
Rigatone pasta, poftomaat, vodka, pecorino 

TROFIE AI FUNGHI DI BOSCO 11  V 
Trofie pasta, bospaddenstoelen, room, truffel, rucola, pecorino 

LINGUINE VONGOLE E COZZE  13 
Linguine pasta, vongole, mosselen, zeekraal, groene kruidenolie

POLPETTE AL SUGO  14
Kalfsgehaktballen, tomatensaus, ricotta

BURRATA 15  V  
Burrata (125 gram), gepickeld mosterdzaad, pistachepesto, crunch van tomaat                  

Wist je dat in Italië je pizza eigenlijk altijd deelt? Bij ons dus ook! Zit je aan tafel met drie personen? 
Dan raden wij aan één Napolitaanse pizza te kiezen.

MARGHERITA 12  V  
Fior di latte (mozzarella), basillicum, pomodoro

MORTADELLA  19
Mortadella, fior di latte (mozzarella), verse truffel

ACCIUGHE  13
Fior di latte (mozzarella), pomodoro, ansjovis, chilipeper, kappertjes, peterselie

PROSCIUTTO CRUDO  19
Prosciutto, fior di latte (mozzarella), pomodoro, rucola, walnoot, Parmezaanse kaas

NDUJA  14
Pittige worst uit Calabrië, fior di latte (mozzarella), pomodoro, olijf, basilicum

Secondi en contorni – deze twee kunnen jullie perfect combineren! Kies bij secondi uit verschillende vlees- en visgerechten en vul deze aan met contorni – wat letterlijk ‘bijgerecht’ betekent.         

SECONDI

COTOLETTA MILANESE  32
Gepaneerde kalfskotelet, citroen – voor twee personen

MELANZANE GRIGLIATE 12  V  
Gegrilde aubergine, opgeklopte ricotta, Parmezaanse kaas, granaatappelpitjes, knoflook, balsamicocrunch

NDUJA DI COZZE  14
Pittige worst uit Calabrië, mosselen, peterselie, witte wijn

ROSTICCIANA  17
Gegrilde Italiaanse ribbetjes, venkel, rozemarijn, salsa verde

ACQUA PAZZA  18
Gebakken schol, schaaldierensaus, kappertjes, citroen, trostomaatjes, knoflook, olijven

TAGLIATA  18
Gegrilde entrecôte, balsamico, truffeljus, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaat, rucola, pijnboompitten

CONTORNI

GNOCCHI DI PATATE DOLCI  5 V  
Zoete aardappelgnocchi, salie, Parmezaanse kaas, truffelmayonaise

CAPONATA 9 V  
Siciliaanse auberginestoof, oregano, knoflook, kappertjes, olijf, tomaat, rode wijnazijn, burrata

INSALATA CESARE  8
Little gem, ansjovisdressing, crumble van croutons, Parmezaanse kaas 

BROCCOLINI 9  V  
Gegrilde broccolini, ricotta, zwarte olijf, amandel       

PATATE AL FORNO  6 V  
Aardappeltjes uit de oven, ui, peterselie, boter, rozemarijn, oregano, Parmezaanse kaas 

CANNELLINI 8  V  
Cannellinibonen, courgette, pittige paprika-auberginespread, pecorino

V= Vegetarisch