DINER
Kies twee gerechten per persoon met één bijgerecht – Nonna’s advies
V= Vegetarisch
VEGETARIANO | VEGETARISCH
MELANZANE PARMIGIANA 14
Aubergine, tomatensaus, basilicum, Parmezaanse kaas
CAPRESE 16
Burrata, 3 soorten tomaten, basilicum, pistachepesto
INSALATA FREGULA 12
Fregolapasta, salade, quartirolo kaas
FUNGHI BOSCO TARTUFO 14
Koud gemarineerde bospaddenstoelen, truffel, pecorino, gerookte knolselderijpuree, frambozendressing
ZUCCA A LUNGA ALLA GRIGLIA 14
Gegrilde flespompoen, fregolapasta, quatriolo kaas
CARPACCIO CHIOGGIA 13
Dungesneden chioggiabiet, geitenkaas, frambozendressing, gemarineerde venkel, crumble
POLPETTE ZUCHINNE 12
Courgetteballen, rode paprikasaus, basilicumolie
RAVIOLI AL TARTUFO NERO 14
Zwarte truffel ravioli, schuim van Parmezaanse kaas, basilicumolie
CAVOLFIORE ARROSTO 13
Geroosterde bloemkool, blauwschimmelkaassaus, amandel, gedroogde appel
PASTA DELLA SETTIMANA (wisselend vegetarisch)
Wisselende pasta van de week, laat je verrassen door de chef!
CARNE | VLEES
COTOLETTA DI POLLO ALLA MILANESE 19
Gepaneerde kipfilet, Parmezaanse kaas, rucola, citroen
POLPETTE AL SUGO 14
Kalfsgehaktballen, tomatensaus, fontina kaas
RAGÛ BOLOGNESE 13
Fusilli pasta, bolognesesaus, schuim van Parmezaanse kaas, gepofte tomaat
CONCHIGLIE ALLA VODKA 14
Conchiglipasta, vodkatomatensaus, nduja pittige worst uit calabrië, crème fraîche
CARPACCIO DI MANZO 15 grande 28
Dungesneden rundvlees, aceto balsamico, rucola, pijnboompitten, zongedroogde tomaat, Parmezaanse kaas
VITELLO TONNATO 15 grande 28
Gebraden kalfsmuis, tonijnsaus, gepofte tomaat, ansjovis, kapperappeltjes
TARTARE DI MANZO 15
Tartaar van rundvlees, kappertjes, rode pesto, hazelnoot, Parmezaanse kaas, brioche
BISTECCA ALLA GRIGLIA 19
Biefstuk van de grill 200 gram, pittige boter, rucola, Parmezaanse kaas
FETTINE DI CINGHIALE 17
Wildzwijnhaas, veenbessen, gerookte knolselderijpuree
PESCE | VIS
OSTRICA 12
Oesters, rodewijnazijnparels, tropea-ui – 3 stuks
LINGUINE VONGOLE 14
Linguine pasta, vongole, mosselen,
ansjovis, chilipeper, knoflook, peterselie, citroen
SAMBUCA GAMBERETTI 17
6 Gamba’s, saffraanroomsaus, sambuca, gebrande limoen
PULPO ARRABIATA 18
Inktvis, pikante caponata, citroen
RISOTTO AI FRUTTI DI MARE 15
Tomatenrisotto, zeevruchten, zeekraal
ORATA ALL’ AQUA PAZZA 17
Dorade, prosecco botersaus, gekonfijte pomodorini tomaten
CONTORNI | BIJGERECHTEN
PATATE DOLCI FRITTE 8 V
Zoete aardappelfriet, Parmezaanse kaas, truffelmayonaise
ASPARAGI VERDI 7 V
Groene asperges, knoflook, auberginecrème
PATATE NOVELLE 7 V
Krielaardappelen, preiolie, knapperige knoflook
INSALATA CESARE 11
Little gem, crumble van croutons, ansjovis, tomaat, ansjovisdressing, Parmezaanse kaas