DINER
Kies twee gerechten per persoon – Nonna’s advies
VEGETARIANO | VEGETARISCH
BURRATA ESTIVA 16
Burrata, gegrilde perzik, balsamico, gepofte tomaat, pistachepesto
PARMIGIANA DI MELANZANE 14
Aubergine, tomatensaus, basilicum, Parmezaanse kaas
CROCCHETTA DI POLENTA 11
Polenta, Parmezaanse kaas, balsamico
PASTA ALLA NORMA 14
Sedani rigati pasta, aubergine, tomatensaus, basilicum, Parmezaanse kaas
RAVIOLI AL TARTUFO NERO 15
Zwarte truffel ravioli, saus van Parmezaanse kaas, basilicumolie
RISOTTO PRIMAVERA 15
Risotto, prosecco, bimi, hazelnoot
TORTELLONI AI FUNGHI 14
Tortelloni pasta, bospaddenstoelen, champignon-citroensaus
PATATE DOLCI FRITTE 8
Zoete aardappelfriet, Parmezaanse kaas, truffelmayonaise
CARNE | VLEES
ARROSTICINI DI AGNELLO 17
Gegrilde spiesjes van lamsvlees, kruidenolie, citroen
BISTECCA CON SALSA DI PEPERONI 20
Gegrilde biefstuk (200 gram), pepersaus, gegrilde groenten
BRASATO DI MAIALE 18
Gestoofde varkenswang, rodewijnjus, gremolata
COTOLETTA DI POLLO ALLA MILANESE 20
Gepaneerde kipfilet, Parmezaanse kaas, rucola, citroen
FETTUCCINE AGLIO E PANCETTA 14
Fettuccine pasta, geroosterde knoflookroomsaus, pancetta, doperwten
POLPETTE AL SUGO 14
Gekruide Italiaanse gehaktballen, tomatensaus, Parmezaanse kaas – 3 stuks
RAGU BOLOGNESE 13
Mafaldine pasta, langzaamgegaard rundvlees, Parmezaanse kaas
TARTARE DI MANZO 15
Tartaar van rundvlees, kappertjes, Parmezaanse kaas krokant, pistachepesto, brioche
CARPACCIO DI MANZO 15 grande 28
Dungesneden rundvlees, balsamico, rucola, pijnboompitten, zongedroogde tomaat, Parmezaanse kaas
VITELLO TONNATO 15 grande 28
Gebraden kalfsmuis, tonijnsaus, gepofte tomaat,
ansjovis, kapperappeltjes
PESCE | VIS
LINGUINE VONGOLE 14
Vongole, mosselen, ansjovis, chilipeper, knoflook, peterselie, citroen
ORATA ALLA GRIGLIA 18
Hele dorade, witbier-dragonroomsaus, kruidenolie
CANNOLICCHI DI MARE 15
Scheermessen gestoofd in ndujaboter
LINGUINE AL SALMONE 15
Linguine, saffraanroomsaus, gebakken zalm, citroen
OSTRICA 12
Oesters, parels van appel en komkommer – 3 stuks
POLPO GRIGLIATO 18
Gegrilde octopus, paprikasaus, pangrattato
SAMBUCA GAMBERETTI 18
6 Gamba’s, saffraanroomsaus, sambuca, gebrande limoen
TARTARE TONNE E SALMONE 17
Tartaar van verse tonijn en zalm, avocado, mangoschuim
RISOTTO DI SGOMBRO 15
Risotto, gerookte makreel, spinazie, dille, citroen