DINER
Primi, letterlijk vertaald: ‘eerste’ – do we have to say more?
Kies verschillende gerechten en deel met je geliefden aan tafel.
PRIMI
ORECCHIETTE ALLA BOLOGNESE 9
Orecchiette pasta, bolognesesaus, schuim van Parmezaanse kaas
RIGATONI ALLA VODKA 9 V
Rigatone pasta, poftomaat, vodka, pecorino
TROFIE AI FUNGHI DI BOSCO 11 V
Trofie pasta, bospaddenstoelen, room, truffel, rucola, pecorino
LINGUINE VONGOLE E COZZE 13
Linguine pasta, vongole, mosselen, zeekraal, groene kruidenolie
POLPETTE AL SUGO 14
Kalfsgehaktballen, tomatensaus, ricotta
BURRATA 15 V
Burrata (125 gram), gepickeld mosterdzaad, pistachepesto, crunch van tomaat
Wist je dat in Italië je pizza eigenlijk altijd deelt? Bij ons dus ook! Zit je aan tafel met drie personen?
Dan raden wij aan één Napolitaanse pizza te kiezen.
MARGHERITA 12 V
Fior di latte (mozzarella), basillicum, pomodoro
MORTADELLA 19
Mortadella, fior di latte (mozzarella), verse truffel
ACCIUGHE 13
Fior di latte (mozzarella), pomodoro, ansjovis, chilipeper, kappertjes, peterselie
PROSCIUTTO CRUDO 19
Prosciutto, fior di latte (mozzarella), pomodoro, rucola, walnoot, Parmezaanse kaas
NDUJA 14
Pittige worst uit Calabrië, fior di latte (mozzarella), pomodoro, olijf, basilicum
Secondi en contorni – deze twee kunnen jullie perfect combineren! Kies bij secondi uit verschillende vlees- en visgerechten en vul deze aan met contorni – wat letterlijk ‘bijgerecht’ betekent.
SECONDI
COTOLETTA MILANESE 32
Gepaneerde kalfskotelet, citroen – voor twee personen
MELANZANE GRIGLIATE 12 V
Gegrilde aubergine, opgeklopte ricotta, Parmezaanse kaas, granaatappelpitjes, knoflook, balsamicocrunch
NDUJA DI COZZE 14
Pittige worst uit Calabrië, mosselen, peterselie, witte wijn
ROSTICCIANA 17
Gegrilde Italiaanse ribbetjes, venkel, rozemarijn, salsa verde
ACQUA PAZZA 18
Gebakken schol, schaaldierensaus, kappertjes, citroen, trostomaatjes, knoflook, olijven
TAGLIATA 18
Gegrilde entrecôte, balsamico, truffeljus, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaat, rucola, pijnboompitten
CONTORNI
GNOCCHI DI PATATE DOLCI 5 V
Zoete aardappelgnocchi, salie, Parmezaanse kaas, truffelmayonaise
CAPONATA 9 V
Siciliaanse auberginestoof, oregano, knoflook, kappertjes, olijf, tomaat, rode wijnazijn, burrata
INSALATA CESARE 8
Little gem, ansjovisdressing, crumble van croutons, Parmezaanse kaas
BROCCOLINI 9 V
Gegrilde broccolini, ricotta, zwarte olijf, amandel
PATATE AL FORNO 6 V
Aardappeltjes uit de oven, ui, peterselie, boter, rozemarijn, oregano, Parmezaanse kaas
CANNELLINI 8 V
Cannellinibonen, courgette, pittige paprika-auberginespread, pecorino
V= Vegetarisch