DINER

Kies twee gerechten per persoon met één bijgerecht – Nonna’s advies
V= Vegetarisch

VEGETARIANO | VEGETARISCH

MELANZANE PARMIGIANA 14
Aubergine, tomatensaus, basilicum, Parmezaanse kaas

CAPRESE 16
Burrata, 3 soorten tomaten, basilicum, pistachepesto

INSALATA FREGULA 12
Fregolapasta, salade, quartirolo kaas

FUNGHI BOSCO TARTUFO 14
Koud gemarineerde bospaddenstoelen, truffel, pecorino, gerookte knolselderijpuree, frambozendressing

ZUCCA A LUNGA ALLA GRIGLIA 14
Gegrilde flespompoen, fregolapasta, quatriolo kaas

CARPACCIO CHIOGGIA 13
Dungesneden chioggiabiet, geitenkaas, frambozendressing, gemarineerde venkel, crumble

POLPETTE ZUCHINNE 12
Courgetteballen, rode paprikasaus, basilicumolie

RAVIOLI AL TARTUFO NERO 14
Zwarte truffel ravioli, schuim van Parmezaanse kaas, basilicumolie

CAVOLFIORE ARROSTO 13
Geroosterde bloemkool, blauwschimmelkaassaus, amandel, gedroogde appel

PASTA DELLA SETTIMANA (wisselend vegetarisch)
Wisselende pasta van de week, laat je verrassen door de chef!

CARNE | VLEES

COTOLETTA DI POLLO ALLA MILANESE 19
Gepaneerde kipfilet, Parmezaanse kaas, rucola, citroen

POLPETTE AL SUGO 14
Kalfsgehaktballen, tomatensaus, fontina kaas

RAGÛ BOLOGNESE 13
Fusilli pasta, bolognesesaus, schuim van Parmezaanse kaas, gepofte tomaat

CONCHIGLIE ALLA VODKA 14
Conchiglipasta, vodkatomatensaus, nduja pittige worst uit calabrië, crème fraîche

CARPACCIO DI MANZO 15 grande 28
Dungesneden rundvlees, aceto balsamico, rucola, pijnboompitten, zongedroogde tomaat, Parmezaanse kaas

VITELLO TONNATO 15 grande 28
Gebraden kalfsmuis, tonijnsaus, gepofte tomaat, ansjovis, kapperappeltjes

TARTARE DI MANZO 15
Tartaar van rundvlees, kappertjes, rode pesto, hazelnoot, Parmezaanse kaas, brioche

BISTECCA ALLA GRIGLIA 19
Biefstuk van de grill 200 gram, pittige boter, rucola, Parmezaanse kaas

FETTINE DI CINGHIALE 17
Wildzwijnhaas, veenbessen, gerookte knolselderijpuree

PESCE | VIS

OSTRICA 12
Oesters, rodewijnazijnparels, tropea-ui – 3 stuks

LINGUINE VONGOLE 14
Linguine pasta, vongole, mosselen,
ansjovis, chilipeper, knoflook, peterselie, citroen

SAMBUCA GAMBERETTI 17
6 Gamba’s, saffraanroomsaus, sambuca, gebrande limoen

PULPO ARRABIATA 18
Inktvis, pikante caponata, citroen

RISOTTO AI FRUTTI DI MARE 15
Tomatenrisotto, zeevruchten, zeekraal

ORATA ALL’ AQUA PAZZA 17
Dorade, prosecco botersaus, gekonfijte pomodorini tomaten

CONTORNI | BIJGERECHTEN

PATATE DOLCI FRITTE 8 V
Zoete aardappelfriet, Parmezaanse kaas, truffelmayonaise

ASPARAGI VERDI 7 V
Groene asperges, knoflook, auberginecrème

PATATE NOVELLE 7 V
Krielaardappelen, preiolie, knapperige knoflook

INSALATA CESARE 11
Little gem, crumble van croutons, ansjovis, tomaat, ansjovisdressing, Parmezaanse kaas