DINER

Kies twee gerechten per persoon – Nonna’s advies

VEGETARIANO | VEGETARISCH

BURRATA ESTIVA 16
Burrata, gegrilde perzik, balsamico, gepofte tomaat, pistachepesto

PARMIGIANA MELANZANE 14
Aubergine, tomatensaus, basilicum, Parmezaanse kaas

POLPETTE ZUCCHINE 13
Courgetteballen, rode paprikasaus, basilicumolie, quatriolo (kaas)

PORRO CROCCANTE 12
Krokant gebakken prei, grove mosterd, rode wijn vinagrette

RAVIOLI AL TARTUFO NERO 14
Zwarte truffel ravioli. saus van Parmezaanse kaas, basilicumolie

RISOTTO VERDE 14
Risotto, munt, pistachepesto, geitenkaas

SEDANI ALLA NORMA 13
Rigatone, aubergine, tomatensaus, basilicum

PATATE DOLCI FRITTE 8
Zoete aardappelfriet, Parmezaanse kaas, truffelmayonaise

CARNE | VLEES

POLLO ALLA CREMA DI LIMONE 17
Kippendijen, gesauteerde cavolo nero (Italiaanse boerenkool), citroenroomsaus

COSTATA DI MAIALE 18
Varkenskotelet, rodebiet-dragon puree, jus de veau

FETTUCCINE AGLIO E PANCETTA 14
Fettuccine pasta, geroosterde knoflookroomsaus, pancetta, doperwten

COTOLETTA DI POLLO ALLA MILANESE 19
Gepaneerde kipfilet, Parmezaanse kaas, rucola, citroen

CARPACCIO DI MANZO 15 grande 28
Dungesneden rundvlees, aceto balsamico, rucola, pijnboompitten, zongedroogde tomaat, Parmezaanse kaas

VITELLO TONNATO 15 grande 28
Gebraden kalfsmuis, tonijnsaus, gepofte tomaat, ansjovis, kapperappeltjes

TARTARE DI MANZO 15
Tartaar van rundvlees, kappertjes, pistachepesto, Parmezaanse kaas, brioche

BISTECCA AL TARTUFO 19
Gegrilde biefstuk 200 gram, truffeljus, gegrilde groenten

POLPETTONE ALLA FIORENTINA 14
Gehaktbrood, pistache, salsa verde

 

PESCE | VIS

OSTRICA 12
Oesters, limoncelloparels, zeekraal – 3 stuks

SAMBUCA GAMBERETTI 18
6 Gamba’s, saffraanroomsaus, sambuca, gebrande limoen

BRANZINO ALLA BIRRA BIANCA 16
Zeebaars, witbier-dragonroomsaus

SOGLIOLA ALLA MUGNAIA 19
Zeetong, roomboter, peterselie

CAPESANTE 16
Coquilles, erwtencrème, gebrande bloemkool, hazelnoot

LINGUINE VONGOLE 14
Linguine pasta, vongole, mosselen, ansjovis, chilipeper, knoflook, peterselie, citroen

TARTARE DI SALMONE 17
Zalmtartaar, avocadocrème, mangoschuim, dille, citroen

INSALATA CESARE 11
Little gem, crumble van croutons, ansjovis, tomaat, ansjovisdressing, Parmezaanse kaas

PULPO ARRABIATA 18
Inktvis, pikante caponata, citroen