DINER
Kies twee gerechten per persoon – Nonna’s advies
VEGETARIANO | VEGETARISCH
BURRATA ESTIVA 16
Burrata, gegrilde perzik, balsamico, gepofte tomaat, pistachepesto
PARMIGIANA MELANZANE 14
Aubergine, tomatensaus, basilicum, Parmezaanse kaas
POLPETTE ZUCCHINE 13
Courgetteballen, rode paprikasaus, basilicumolie, quatriolo (kaas)
PORRO CROCCANTE 12
Krokant gebakken prei, grove mosterd, rode wijn vinagrette
RAVIOLI AL TARTUFO NERO 14
Zwarte truffel ravioli. saus van Parmezaanse kaas, basilicumolie
RISOTTO VERDE 14
Risotto, munt, pistachepesto, geitenkaas
SEDANI ALLA NORMA 13
Rigatone, aubergine, tomatensaus, basilicum
PATATE DOLCI FRITTE 8
Zoete aardappelfriet, Parmezaanse kaas, truffelmayonaise
CARNE | VLEES
POLLO ALLA CREMA DI LIMONE 17
Kippendijen, gesauteerde cavolo nero (Italiaanse boerenkool), citroenroomsaus
COSTATA DI MAIALE 18
Varkenskotelet, rodebiet-dragon puree, jus de veau
FETTUCCINE AGLIO E PANCETTA 14
Fettuccine pasta, geroosterde knoflookroomsaus, pancetta, doperwten
COTOLETTA DI POLLO ALLA MILANESE 19
Gepaneerde kipfilet, Parmezaanse kaas, rucola, citroen
CARPACCIO DI MANZO 15 grande 28
Dungesneden rundvlees, aceto balsamico, rucola, pijnboompitten, zongedroogde tomaat, Parmezaanse kaas
VITELLO TONNATO 15 grande 28
Gebraden kalfsmuis, tonijnsaus, gepofte tomaat, ansjovis, kapperappeltjes
TARTARE DI MANZO 15
Tartaar van rundvlees, kappertjes, pistachepesto, Parmezaanse kaas, brioche
BISTECCA AL TARTUFO 19
Gegrilde biefstuk 200 gram, truffeljus, gegrilde groenten
POLPETTONE ALLA FIORENTINA 14
Gehaktbrood, pistache, salsa verde
PESCE | VIS
OSTRICA 12
Oesters, limoncelloparels, zeekraal – 3 stuks
SAMBUCA GAMBERETTI 18
6 Gamba’s, saffraanroomsaus, sambuca, gebrande limoen
BRANZINO ALLA BIRRA BIANCA 16
Zeebaars, witbier-dragonroomsaus
SOGLIOLA ALLA MUGNAIA 19
Zeetong, roomboter, peterselie
CAPESANTE 16
Coquilles, erwtencrème, gebrande bloemkool, hazelnoot
LINGUINE VONGOLE 14
Linguine pasta, vongole, mosselen, ansjovis, chilipeper, knoflook, peterselie, citroen
TARTARE DI SALMONE 17
Zalmtartaar, avocadocrème, mangoschuim, dille, citroen
INSALATA CESARE 11
Little gem, crumble van croutons, ansjovis, tomaat, ansjovisdressing, Parmezaanse kaas
PULPO ARRABIATA 18
Inktvis, pikante caponata, citroen