DINER
Kies twee gerechten per persoon met één bijgerecht – Nonna’s advies
V= Vegetarisch
VEGETARIANO | VEGETARISCH
TARTARE DI PATATE DOLCE 13 V
Zoete aardappel, geitenkaas, balsamico, tijm
PASTA RIPIENA DELLA SETTIMANA 14 V
Wekelijks wisselende gevulde pasta, vraag aan de bediening
RISOTTO ALL LIMONE 14 V
Risotto, burrata, groene asperges, Parmezaanse kaas
PEPERONI RIPIENI 16 V
Fregula pasta, gegrilde groente, kruiden, quartirolo (witte kaas), paprikasaus
MELANZANE PARMIGIANA 14 V
Aubergine, tomatensaus, basilicum, Parmezaanse kaas
INSALATA CESARE 11 V
Little gem, crumble van croutons, ansjovis, tomaat, ansjovisdressing, Parmezaanse kaas
CAPRESE 16 V
Burrata, verschillende soorten tomaat, basilicum, pistachepesto
INSALATA FREGULA 12 V
Little gem, pijnboompitten, olijven, groene asperges, gegrilde paprika, quartirolo (witte kaas)
CARNE | VLEES
TAGLIATA 18
Gegrilde steak (160 gram), truffeljus, verse truffel, balsamicostroop, zongedroogde tomaat,
rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas
LAMSCHUMP 16
Gegrilde lamschump (160 gram) met kruim van kruiden en noten, jus van sjalotten
POLPETTE AL SUGO 14
Kalfsgehaktballen, tomatensaus, ricotta
RAGÛ BOLOGNESE 13
Pappardelle pasta, bolognesesaus, schuim van Parmezaanse kaas, gepofte tomaat
CARPACCIO 15
Dungesneden rundvlees, aceto balsamico, rucola, pijnboompitten, zongedroogde tomaat,
Parmezaanse kaas
VITELLO TONNATO 15
Gebraden kalfsmuis, tonijnsaus, gepofte tomaat, ansjovis, kapperappeltjes
TARTARE DI MANZO 15
Tartaar van rundvlees, kappertjes, pesto, citroen, hazelnoot, toast,
Parmezaanse kaas, extra vierge olijfolie
PESCE | VIS
OSTRICA 13
Oesters, witte balsamicoglaze, citroen – 3 stuks
LINGUINE NERO DI SEPPIA ALLE VONGOLE 15
Zwarte pasta, vongole, mosselen, ansjovis, peper, knoflook, tomatensaus,
peterselie, citroen
RISOTTO ALLA MILANESE 15
Saffraanrisotto, gamba’s, Parmezaanse kaas, kruidenolie
COZZE AL POMODORO PICCANTE 14
Mosselen, pittige tomatensaus, nduja, citroen
CONTORNI | BIJGERECHT
CAROTE CANDITE 7 V
Geglaceerde bospeen, honing, hazelnoot
BROCCOLI MEDITERRANEO 8
Broccoli, knoflook, chilipeper, ansjovis, pijnboompitten, olijfolie
PATATE DOLCI FRITTE 8 V
Zoete aardappelfriet, Parmezaanse kaas, truffelmayonaise