DINER
VEGETARIANO | VEGETARISCH
BURRATA ROSSO 16
Burrata, tomatencompote, basilicum, balsamico
RAVIOLI CACIO E PEPE 15
Gevulde pasta, pecorino, zwarte peper, roomsaus
PASTA ALLA NORMA 14
Paccheri pasta, aubergine, tomatensaus, basilicum, Parmezaanse kaas
RAVIOLI AL TARTUFO 15
Zwarte truffelravioli, saus van Parmezaanse kaas, basilicumolie
RISOTTO RADICCHIO E GORGONZOLA 14
Risotto, roodlof, gorgonzola, roomboter, Parmezaanse kaas
PARMIGIANA DI MELANZANE 14
Aubergine, tomatensaus, basilicum, Parmezaanse kaas
GNOCCHETTI FRITTI 8
Gnocchi, truffelcrème, Parmezaanse kaas
CARNE | VLEES
BRASATO DI MAIALE 18
Gestoofde varkenswang, rodewijnjus, gremolata
CARPACCIO DI MANZO 16
Dungesneden rundvlees, balsamico, rucola, pijnboompitten, zongedroogde tomaat, Parmezaanse kaas
RAGU BOLOGNESE 14
Mafaldine pasta, langzaam gegaard rundvlees, Parmezaanse kaas
SPEZZATINO EXPRESS 17
Italiaans runderstoofvlees, rode wijn, rozemarijn
SPIEDINI DI POLLO 17
Gegrilde kippendij, citroen, rozemarijn
TAGLIATA DI MANZO 20
Gegrilde biefstuk, balsamico, truffeljus, Parmezaanse kaas
VITELLO TONNATO 15
Gebraden kalfsmuis, tonijncrème, gepofte tomaat, ansjovis, kappertjes
PESCE | VIS
AQUA PAZZA 17
Dorade, visbouillon, venkel, dille, gepofte tomaat
FRITTO MISTO 16
Gefrituurde zeevruchten, citroenaioli
COZZE ALLA MARINARA 16
Mosselen, pittige tomatensaus, citroen
LINGUINE VONGOLE 14
Linguine, vongole, mosselen, ansjovis, chilipeper, knoflook, citroen
SAMBUCA GAMBERETTI 18
6 gamba’s, saffraan-roomsaus, sambuca, gebrande limoen
TARTARE TONNO E SALMONE 18
Tartaar van verse tonijn en zalm, avocado, citrus, olijfolie




