Nieuwe hotspot Ciao Belli op Grote Markt in Breda

Nieuwe hotspot Ciao Belli brengt Italian shared dining naar de Grote Markt

BREDA, 30 oktober 2023 – Binnenkort opent een gloednieuw Italiaans restaurant haar deuren in het voormalige pand van Parc op de Grote Markt in Breda. Ciao Belli is een nieuw horecaconcept van ondernemer Patrick van Asch en gaat liefhebbers uit Breda en omstreken laten kennismaken met Italian shared dining. Van Asch: “Wie van uitgebreid tafelen en het Italiaanse familiegevoel houdt, voelt zich in Ciao Belli straks helemaal thuis. Hier brengen we de Italiaanse keuken naar een nieuw niveau.”

Het pand waar Parc voorheen gevestigd was, wordt nu grondig verbouwd. Van Asch verhuurde het restaurant gedurende een aantal jaar, maar nam het vorig jaar terug in eigen beheer. De verbouwing zal na verwachting in december of januari afgerond worden, waarna Ciao Belli haar eerste gasten zal verwelkomen. Het restaurant wordt verdeeld over twee verdiepingen.

Italian shared dining Het idee voor Ciao Belli ontstond ruim een jaar geleden toen Van Asch met zijn team naar Italië afreisde voor inspiratie. Vervolgens werd er een jaar lang – samen met vele partners – hard gewerkt om dit nieuwe concept te realiseren. Momenteel wordt het team klaargestoomd en leggen de chefs de laatste hand aan hun culinaire verrassingen. Van Asch: “We gaan gasten een complete Italiaanse avond laten beleven tegen een eerlijke prijs. En dat alles natuurlijk in een gloednieuw interieur waarin gasten zich hopelijk enorm thuis zullen gaan voelen.”

Van Asch Horeca
Van Asch Horeca is de drijvende kracht achter vele horecazaken in Breda, zoals De Fazant, Corenmaet, Suikerkist en Café Noir. Voor wie op de hoogte wil blijven van Ciao Belli en de openingsdatum, kan terecht op het Instagram-, Facebook– of TikTok-account.